Abonament Pediatric

Orice abonament pediatric oferă o atenție specială copiilor, e adaptat istoricului medical, fiind alcătuit cu dedicare de medicii noștri pediatri.

Oferim două tipuri de abonament pediatric: Abonament Bebe și Abonament Junior, fiecare dintre ele acoperind o durată de maxim un an.

Abonament bebe

ABONAMENT PEDIATRIC BEBE

Știm cât de important e primul an din viața bebelușului vostru. De aceea, medicii noștri au conceput cu grijă acest abonament pediatric, un abonament prin care medicul pediatru ales de voi va putea veghea cu atenție asupra dezvoltării bebelușului și a sănătății sale.

Abonament Bebe include următoarele servicii:

1. Bilanțuri lunare
Începând de la naștere până la vârsta de 12 luni, oferind un total de 13 bilanțuri.

 • Se efectuează la unul dintre cabinetele noastre (nu la domiciliu)
  Conform unei programări făcute în prealabil la o dată prestabilită (1 lună, 2 luni etc)
 • Bilanțul de la 0 luni se poate efectua oricând (în situația în care achiziționați abonamentul după nașterea copilului) sau poate fi înlocuit cu un consult la cabinet dacă bebelușul e bolnav.
 • Se efectuează în orice zi, de Luni până Vineri (nu în weekend)

2. O ecografie de șold
Se efectuează când bebelușul are vârsta cuprinsă între 4 – 8 săptămâni, la cabinet, cu programare prealabilă!

Costul total al acestui abonament pediatric este 2000 Ron. El se plătește integral în momentul semnării contractului de prestări servicii.

De asemenea, fiecărui abonament pediatric i se acordă un card de 5% reducere pentru orice alte servicii oferite de Centrul de Pediatrie.

abonament junior

ABONAMENT PEDIATRIC JUNIOR

Știm că îți dorești cea mai bună îngrijire pentru juniorul tău, fie că are 2, 3, 4 ani sau mai mulți.  De aceea pediatrii noștri au conceput un abonament special pentru voi!

Abonamentul este pe o perioadă de 1 an și conține:

 • 6 consulturi pediatrice
  -se efectuează doar la cabinet
  -de Luni până Vineri
  -cu programare din timp în cazul bilanțurilor (evaluarea stării generale de sănătate)
  -în caz de boală (cu programare, cererea fiind rezolvată în cel mai scurt timp posibil)

Un medic va fi alocat abonamentului iar în cazurile urgente, când acesta nu este disponibil, copilul va fi consultat de un alt medic din cadrul centrului nostru.

Costul total al acestui abonament pediatric este de 800 Ron, sumă care se achită integral la semnarea contractului de prestări servicii. Toate serviciile din cadrul abonamentului trebuie solicitate în timpul perioadei contractuale.

De asemenea, fiecărui abonament pediatric i se acordă un card de 5% reducere pentru orice alte servicii oferite de Centrul de Pediatrie.

IMPORTANT:

 • Serviciile incluse în abonamentele pediatrice nu pot fi achiziționate parțial.
 • În cazul bilanțurilor pediatrice, ele vor fi efectuate de medicul alocat abonamentului.
  În cazul consulturilor pediatrice, medicul de gardă va fi cel care va efectua aceste servicii.
 • Serviciile incluse în fiecare abonament pediatric nu se onorează în regim de urgență! Centrul de Pediatrie va onora serviciile incluse în abonamente în funcție de disponibilitatea medicilor și în funcție de programul instituției.

Vă  mulțumim pentru încrederea acordată și vă stăm la dispoziție cu același profesionalism și aceeași dedicare ce ne-au consacrat!