Ideea de servicii medicale pediatrice la domiciliu a pornit de la un părinte care s-a gândit ce și-ar dori pentru fetița lui dacă aceasta ar avea nevoie de un pediatru.

Astfel, în anul 2007, a fost înființat Centrul de Pediatrie, singurul furnizor de servicii medicale din județul Cluj, care oferă consultații pediatrice acasă, la micii pacienți.

De-a lungul timpului, gama serviciilor medicale realizate la domiciliul pacienților s-a extins prin adăugarea: ecografiilor, recoltărilor de probe biologice și ședințelor de kinetoterapie. Serviciile oferite la cabinet s-au diversificat prin includerea specilizărilor O.R.L., Chirurgie, Ortopedie, Neurologie, Dermatologie și Psihoterapie, toate adresându-se copiilor de orice vârstă.

DOTARE

Centrul de Pediatrie asigură un mediu prietenos și un personal bine pregătit în oricare dintre cele 3 cabinete. Pacienții și familiile acestora pot, de asemenea, să solicite o consultație la domiciliu, fie că locuiesc în Cluj-Napoca sau în regiunile învecinate, iar echipa de medici se va deplasa spre aceștia în cel mai scurt timp.

Oferim un serviciu inedit pe piața serviciilor medicale clujene, și anume consultațiile pediatrice realizate la domiciliu.

Echipa de medici a Centrului de Pediatrie asigură diverse servicii de specialitate fie în cabinete, fie la domiciliul pacienților în urma unei solicitări. Medicii se pot deplasa atât în Cluj-Napoca cât și în zonele învecinate (Florești, Apahida, Dezmir, Baciu, Valea Chintăului, Feleac, Vâlcele, Făget, Popești, Gilău, Sânnicoară, Jucu, Vâlcele), pentru consultații, ecografii și recoltări de probe biologice.

Printre avantajele apelării la Centrul de Pediatrie, menționăm: