Andra Greța

Home / Andra Greța

Educatie si formare

2011 - 2017 - Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca;
2017 - 2022 - Medic rezident Otorinolaringologie;
2023 - Medic specialist Otorinolaringologie;
prezent - Doctorand, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca;

Experienta profesionala

2023 - prezent – Medic specialist ORL la Centrul de Pediatrie prezent - Asistent universitar, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

arii de interes medical

- otorinolaringologie (ORL) copii;
- otorinolaringologie (ORL) adulți;
- chirurgie ORL;
- educație medicală;

De ce am ales ORL?

Am ales medicina pentru că întotdeauna am avut sentimentul că locul meu este undeva unde pot să fac mult bine. De-a lungul anilor, am fost motivată de acest gând, iar domeniul sănătății este poate cel mai potrivit. Pe parcurs, am ajuns să-mi dau seama că acest lucru, să fac bine oamenilor, reprezintă cea mai mare satisfacție pe care o simt la finalul fiecărei zi de muncă.

Am ales ORL fiindcă m-am lăsat condusă cu inima. Am decis să aleg o specialitate chirurgicală. Am știut că îmi doresc o specialitate nișată, iar ORL-ul este o specialitate vastă. Mi-am dorit întotdeauna să am posibilitatea să pot face bine pacienților și chirurgical, atunci când este nevoie, dincolo de capacitatea organismului de a se vindeca.

Chirurgia ORL și ORL-ul pediatric sunt cele două domenii care mă fascinează. De asemenea, sunt două domenii care necesită informare continuă, motiv pentru care particip, de fiecare dată când am ocazia, la congrese, workshop-uri și cursuri de formare, atât la noi în țară, cât și în străinătate.

Consider că pornind de la o educație medicală adecvată (și aici mă refer inclusiv la educația medicală a pacienților), putem să indicăm un tratament corect și complet.

Andra Greța Centrul de Pediatrie

Andra Greța

Medic Specialist ORL

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Preturi ORL pediatrie

Manevrele și intervențiile ORL se realizează DOAR în urma unui consult de specialitate

Programare Online