Andreea Tudosia

Home / Andreea Tudosia

Dr. Andreea Tudosia

Educatie si formare

2009 - 2015 - Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș;
2016 – 2020 - Medic rezident pediatrie;
2021 - Medic specialist pediatrie;
2021 - prezent – Medic rezident nefrologie pediatrică;

Experienta profesionala

2022 - prezent – Medic specialist pediatrie la Centrul de Pediatrie

arii de interes medical

- pediatrie generală;
- nefrologie pediatrică

De ce am ales Pediatria?

Până în anul V de facultate am cochetat cu specialitatea de Obstetrică și ginecologie. Ulterior a urmat un schimb de experiență, pe o secție de specialitate. Acolo mi-am dat seama că după actul natural și frumos al nașterii, atenția și interesul meu erau îndreptate spre nou-născut, spre adaptarea lui și evoluția lui post-partum.

Astfel, am decis, în deplină certitudine emoțională și rațională, să devin pediatru. Experiența mea, ca și pacient pediatric, dar și acțiunile de voluntariat din liceu și facultate, orientate spre copii și spre diferitele nevoi ale acestora, au sedimentat opțiunea actuală. Este minunat să pot fi mereu în prejma copiilor și să mă pot dedica lor.

De asemenea, cred că pasiunea pentru această ramură fascinantă a medicinei s-a născut din dorința de a fi alături de micii luptători. În această meserie particip prin empatie, suport și zâmbet la vindecarea rapidă și la evoluția frumoasă a simptomatologiei, care uneori este plină de încercări. De cele mai multe ori, prin puterea lor miraculoasă și curajul specific vârstei, copiii trec ușor și cu bine peste boală.

Îmi place să lucrez cu cei mici, fiindcă sunt sinceri și spun cu franchețe ceea ce simt și ceea ce gândesc. Acesta este și motivul pentru care, în timpul consultației, prefer să le explic tot ceea ce urmează să se întâmple. În felul acesta, ei capătă încredere în mine și reușim să formăm o relație de colaborare plăcută și apropiată. La finalul consultației, când un copil mă îmbrățișează și îmi zâmbește, pentru mine este cea mai mare mulțumire.

Andreea Tudosia Centrul de Pediatrie

Andreea Tudosia

Medic Specialist Pediatrie

Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș

Preturi pediatrie generala

Preț (lei) luni-vineri Preț (lei) weekend/sărbători
Consultație pediatrie
250
290
Control pediatrie180220
Consultație pediatrie 2 frați 375435
Control pediatrie 2 frați270330
Consultație pediatrie 3 frați500
580
Control pediatrie 3 frați360440
Consultatie pediatrie + spirometrie350
Consultatie pediatrie + spirometrie cu test bronhodilatator400

Programare Online