Educație prenatală

Home / Educație prenatală

Educatie prenatala

Rolul de parinte presupune multe provocari, iar acestea nu se limiteaza doar la situatiile in care copiii au nevoie de ajutor medical specializat. Rolul de parinte incepe chiar de cand bebelusul este in burtica.

Cursurile de educatie prenatala sunt foarte importante, fiindca ele sunt raspunsul multor intrebari. In general, parintii la inceput de drum (la primul copil) gasesc raspunsul intrebarilor si isi alunga temerile, prin intermediul acestor cursuri prenatale.

Părinte Informat este un prieten apropiat si un partener de incredere al Centrului de Pediatrie. Medicii de la Parinte Informat vin in ajutorul parintilor si mai ales, al viitorilor parinti. Acestia sunt alaturi de ei inca din 2009, pregatindu-i pentru rolul vietii lor.

educatie prenatala

Cursuri de educatie prenatala

La Parinte Informat se organizeaza periodic cursuri, cum ar fi:

  • cursuri Lamaze
  • cursuri de puericultura
  • cursuri de alaptare
  • cursuri de diversificare a alimentatiei
  • cursuri de prim ajutor pediatric
  • CONSILIERE IN ALAPTARE

Cursurile pot avea loc online, fizic sau pot fi chiar inregistrate. Impreuna cu prietenii nostri de la Parinte Informat sustinem preventia si credem ca alimentatia din primii ani de viata poate avea efecte pe termen lung asupra vietii copilului.

Cursurile de prim ajutor pediatric sunt de un real ajutor pentru orice parinte, intr-o situatie de urgenta.

Toate aceste cursuri sunt sustinute de specialisti in domeniu, iar scopul lor este un inceput sanatos pentru bebe si intreaga familie. 

Mai multe detalii veti gasi AICI 

De asemenea, completand formularul din dreapta, puteti trimite o solicitare catre echipa Parinte Informat, care va va contacta pentru mai multe detalii.

Vezi mai mult despre Părinte Informat

Preturi

Preț (lei) luni-vineri Preț (lei) weekend/sărbători
Consultație de alăptare250290
Consiliere privind diversificarea250290
Consultație de alăptare+consultație pediatrie300350

Programare Online